Eton FR650

Daar istie dan: de meest complete en robuuste outdoor radio van Eton, de Solarlink FR650. Geheel in stijl van Eton`s slogan: RE_INVENTING RADIO.

 

Deze digitale radio ontvangt zowel AM, FM (met RDS) als de SW en LW banden zodat u altijd verzekert bent van ontvangst van alles wat er door de lucht gaat. Waar u maar bent. Want deze radio is ook nog eens spatwaterdicht en robuust genoeg om u te vergezellen op uw reizen over vlaktes, door wouden en op steile bergwanden. Ook als u rustig achterover wilt zitten in uw tuin of op uw balkon of wellicht op het strand zal deze radio u veel plezier brengen.

 

De FR650 krijgt zijn energie van uw spierkracht door de hendel te draaien, van de zon door zijn ingebouwde zonnepaneel, batterijen of via een (niet meegeleverde) netspanningsadapter.

 

Deze energie kan de FR650 trouwens ook doorgeven aan een via USB aangesloten mobiele telefoon of ander apparaat. Indien uw telefoon leeg is hangt u deze aan de radio en draaien maar! U ziet de streepjes van de mobiele telefoon accu langzamerhand weer terug komen op het display.

 

Diezelfde telefoon kan trouwens met nog een kabeltje worden aangesloten op de FR650: u kunt de radio ook gebruiken als luidspreker om muziek op af te spelen welke op uw telefoon of muziekspeler staat.

 

Verder heeft deze alleskunner ook nog een klok en wekker met snooze functie, een alarmsirene, zaklamp en een alarm LED. Dus ook als u in nood zit is deze FR650 uw partner.

 

Uiteraard is deze radio uitermate geschikt om te dienen als noodpakket radio. Bewaar deze echter niet in uw meterkast bij de rest van uw noodpakket, daar is deze radio veel te mooi voor!